domingo, diciembre 13, 2009

Pollastre amb fruits secs






Ingredients


1 pollastre tallat en vuitens
2 cebes
1 all
1 got vi blanc
2 gots brou o aigua
8 prunes seques sense pinyol
pinyons
nous
panses
oli
sal
pebre



Procediment

1. Treure pell a pollastre
2. Salpebrar
3. Picar cebes
4. Picar all
5. Remullar prunes en brou o aigua
6. Cassola+ oli. Daurar pollastre. Reservar
7. Sofregit ceba+ all
8. Ceba daurada, incorporar pollastre i fruits secs. Vi. Deixar-lo reduir.
9 Triturar prunes amb brou, incorpora a la cassola. Foc suau.


Aquesta recepta és de la Mireia Carbó, reinterpretada per la Montse Barriel

6 comentarios:

manel dijo...

Ola, hem dic manel i m'agrada olt aquesta recepte, l'ideia de barrejar els fruits secs amb pollastre es molt bona.

www.lacocinademanel.blogspot.com

Isabel Barriel dijo...

Manel, t'agrada la recepta?. Encara t'agradarà més el plat!

La reusenca dijo...

OH! un gran descobriment aquest bloc, sí senyor!

Isabel Barriel dijo...

La reusenca,

Benvinguda al blog!

Isabel

CAN JOAN I SARA dijo...

Sólo con ver la foto de la receta, te entran unas ganas de comer !!!
Nos la anotamos para hacer.
Un beso.
Joan i Sara

Isabel Barriel dijo...

Joan i Sara, és bo, bo!