miércoles, marzo 29, 2006

Carquinyolis

CARQUINYOLIS

Ingredients:

100 g d'ametlles crues
100 g de sucre
150 g de farina
50 g de margarina
1 ou
1 culleradeta de llevat en pols
1 llimona ratllada

Elaboració:

Agafem el sucre, l'ou, el llevat en pols, la canyella, la llimona ratllada i la farina i treballem-ho tot junt.
Barregem les ametlles amb la pasta i fem-ne tires d'un centímetre de gruix més o menys; posem-les a la llauna per anar al forn, previament untada amb una mica de mantega, i pintem-les per sobre amb ou batut.
Posem la llauna al forn i, quan el plat estigui una mica cuit, traiem-les i tallem-les inclinades. Tornem-les al forn procurant que tots els trossos quedin plans. Deixem-los cinc o deu minuts, vigilant que no es cremin i, tot seguit, ja es podran menjar.

Són boníssims!

No hay comentarios: