miércoles, marzo 15, 2006

Canapès





Molts models de canapès,
varietat per a tots els gustos...

Comprar un pa de qualitat,
de motllo i descrostat,
tallar la molla a quadradets,
i disfressarla amb ingredients
valorats pels bons gourmets:

serrà de porc ibèric,
pernil dolç, pinya del tròpic,
pernil curat de cuixa d'ànec,
paté de "fuà", tàpares verdes,
formatge fort i nous pelades,
salmó fumat d'aigues gelades,
anxoves fines i olivada,
caviar del Volga amb llimona,
sobre mantega en capa fina
extesa al pa amb gran estima.

Tastar de tot
amb vi del bo,
i compartir-ho
envoltada d'adequada companyia.

3 comentarios:

marta dijo...

quina bona pinta, puc utilitzar la imatge dels canapès per a una inauguració d'un blog?

Isabel Barriel dijo...

Sí, Marta, sí. Tu mateixa... estan a la teva dispo. Ara, no te'ls mengis, que et sentarien malament (tenen molts dies!)

Isabel

marta dijo...

moltes gràcies! però ens els menjarem. Al blog les coses no es fan malbé. Salutacions i felicitats pel blog