Ingredients
Pasta fullada
100 grams llardons, picats menuts
Pinyons al gust i sucre
Preparació
Extenem la massa, la punxem amb una forquilla sense perforarla. Marquem quadrats per facilitar el tallposterior.
Escampem els llardons i els pinyons. Amb un cul de got forçar perquè s'enfonsin i no saltin. Afegir-hi el sucre.
Ho posem al forn calentat a 180º durant 20'. Grill entre 3' i 5'. Cuidarem que no s'ens cremi.
(Deferència de Manoli i Pere)
1 comentario:
Hola, me ha encantado conocer tu blog, estoy ojeandolo y tiene unas recetas muy buenas, estas dos cocas ultimas que has preparado te ha salido genial, como recien salidas de la panaderia y seguro que de sabor mucho mejor. Me quedo por aqui de seguidora para no perderme todo lo que haces. Te invito a pasarte por mi blog, http://paraestarporcasa.blogspot.com
Saludos
Publicar un comentario